Ik ben Linda. 46 jaar en sta met beide voeten in het leven. Ik geniet van de mooie momenten, beleef ze intens en zo ook de verdrietige en angstige. Echter ik ben op een punt gekomen dat ik weet dat alles komt en gaat. Gedachten maken mijn wereld en ik ben baas over mijn gedachten. Daarom kan ik het leven zo serieus nemen als ik zelf kies.

Ik ben partner van een lieve, wijze en grappige man, moeder van twee prachtige kinderen, zus van een lieverd, docente Nederlands op een VMBO school met fijne leerlingen en collega’s, vriendin van mooie en hartverwarmende vrienden en daarnaast mag ik mezelf psychodynamisch therapeut noemen.

Door mijn verleden, studies en belevingen kan ik zeggen dat ik over veel dingen met ervaring, wijsheid en kundigheid kan praten. Meestal voel en luister ik. Eigenschappen als inleven, geduld hebben, zwijgen en er simpel weg zijn, heb ik mij eigen gemaakt tijdens het grootbrengen van mijn kinderen. Ik bekeek de wereld door hun ogen. Door de buitenwereld aan te passen aan hun behoeften de eerste jaren van hun leven, legde ik de basis voor hun zelfvertrouwen.

Toen ze er aan toe waren, liet ik ze los, steunde en begeleidde ze waar nodig. Ik gaf ze de wereld terug zoals zij is. Dit gaf hun kracht en het vertrouwen te mogen en kunnen zijn zoals ze zijn en daarmee gelukkig te zijn.

Ze hebben mij zo veel geleerd….kinderen zijn spiegels en ik kijk graag in ze!